Tweede zege hockeysters

Venray | De hockeysters van Venray boekten zondagmiddag de tweede overwinning van het seizoen in de derde klasse. Op bezoek bij Hilvarenbeek trok Venray aan het langste eind: 4-6.

Venray begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong via Joni van Alst: 0-1. Hierna kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, maar nog in het eerste kwart kwam Venray weer op voorsprong. Van Alst maakte op aangeven van zus Lon haar tweede treffer van de middag.

In het tweede kwart scoorde Hilvarenbeek twee keer kort achter elkaar: 3-2. Nu moest Venray aan de bak en dat resulteerde nog voor rust in de gelijkmaker. Joni van Alst bediende Danjelle Creemers en zij haalde verwoestend uit: 3-3. Na rust kreeg Venray een strafcorner en op mooi aangeven van Imke Huggers kon Jans Manders de bal uitstekend stoppen voor Danjelle Creemers die op haar buurt aantekende voor de 3-4. Creemers maakte later ook nog haar derde treffer van de middag op aangeven van Lon van Alst en daarmee werd het duel beslist. Hilvarenbeek kwam nog wel terug tot 4-5, maar vlak daarna bepaalde Joni van Alst de eindstand op 4-6.

Hilvarenbeek-Venray 4-6 (3-3). Doelpunten Venray: Danjelle Creemers (3) en Joni van Alst (3).