Nieuwe overwinning SVOC'01/SV United

Oirlo | Na twee wedstrijden in de overgangsklasse hebben de korfbalsters van SVOC'01/SV United nog steeds de volle buit. Afgelopen zondag werd in Balgoij van Diosa gewonnen: 3-7.

Op het gladde veld was het voor beide teams aftasten in de beginfase. De bezoekers uit Oirlo, Castenray, Wanssum en Meerlo openden de score, maar daarna sloeg Diosa terug: 1-1. Voor rust kwamen beide teams nog twee keer tot scoren en dat zorgde voor een 3-3 ruststand. Na rust begonnen de bezoekers goed aan de wedstrijd en werd het 3-4 en omdat de verdediging stond als een huis liep een soepel combinerend SVOC'01/SV United uiteindelijk uit naar 3-7.

Diosa-SVOC'01/SV United 3-7 (3-3). Doelpunten: Kiki de Mulder (3), Feline de Bruijn, Maud Arts, Maud Zanders en Maud Classens.