SV Venray nog ongeslagen

Venray | Met zeven punten uit drie wedstrijden is promovendus SV Venray goed begonnen aan het seizoen in de vierde klasse B. Het elftal van trainer Ferdi Akankan pakte zaterdagavond in de slotfase een punt tegen Sportclub Silvolde: 1-1.

In de openingsfase hielden beide ploeg elkaar in evenwicht. De eerste grote kans van de wedstrijd leverde Silvolde direct een doelpunt op. Evert Römer werkte de bal namens de bezoekers achter SV Venray-doelman Arjan Ardts. Het openingsdoelpunt was niet het startschot van een spektakelstuk. Er waren weinig kansen en namens Venray kwam alleen Bram Vievermans in de buurt van een doelpunt.

Na rust drong de thuisploeg steeds meer aan. Niek Versteegen had in de 68ste minuut de gelijkmaker moeten maken, maar hij schoot voorlangs. Daarna had Vievermans de gelijkmaker op zijn schoen, maar ook zijn inzet trof geen doel. De verdiende gelijkmaker viel uiteindelijk pas in de allerlaatste minuut van de officiële speeltijd. Jeroen Vullings maakte de bevrijdende treffer voor SV Venray: 1-1.

SV Venray speelt zondagmiddag om 14.00 uur in Nijmegen tegen Orion.