Bijeenkomst over leesclubs

Venray | Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub bekijken boeken met andere ogen en ontdekken nieuwe dingen. 


In de bibliotheek in Horst en Venray is op donderdagmiddag 6 oktober een gratis informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers. En voor iedereen die vrijblijvend meer informatie wil over het aanmelden bij een leesclub.


Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (Nederlands en vertaald, Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis. De meeste leesclubs lezen en bespreken zes of zeven boeken per jaar. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.


Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op 6 oktober om 13.00 uur in de Bibliotheek Horst aan de Maas. Of om 15.00 uur in de bibliotheek in Venray. Graag aanmelden in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail naar yvonne.pasmans@senia.nl.