Milou en neef Wouter Kronenberg presenteerden het lied 'Stilstaan bij wat jou beweegt'.
Milou en neef Wouter Kronenberg presenteerden het lied 'Stilstaan bij wat jou beweegt'. Foto: Rita Kuenen

Voor ambachtelijk loopbaanadvies

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

Venray | Impacteren is een (nog) niet bestaand werkwoord, ooit verzonnen door Nard Kronenberg, toen hij als loopbaanadviseur een klant begeleidde. In dit werkwoord zit de gedachte dat je nog meer impact kunt maken wanneer je doet wat bij je past. En ook dat actie en zelf impact creëren naast elkaar staan. En die boodschap werd donderdagavond 1 september in de schouwburg van Venray meer dan duidelijk.

In de grote zaal zaten vierhonderd door Kronenberg uitgenodigde gasten. Zij hadden als overeenkomst dat ze in de afgelopen vijftien jaar de voormalige broodbakkerij aan de Eindstraat in Venray hebben bezocht, als klant, opdrachtgever of collega.

De voorstelling heette niet voor niets: ‘Impact: van, voor en door klanten’. Nard Kronenberg zijn manier om te vieren dat zijn bedrijf vijftien jaar bestaat en ‘dank je wel’ te zeggen tegen ieder die dit mogelijk heeft gemaakt. “Zonder klanten, geen bedrijf”, weet de Venrayse ondernemer natuurlijk ook. 

Niet alleen in de zaal, ook op het podium, traden louter artiesten op die een relatie hebben met Kronenberg en collega’s. Wat de gasten voorgeschoteld kregen, was een wervelende avond vol verhalen o..