SV Venray boekt nieuwe overwinning

Zieuwent | Promovendus SV Venray heeft zondagmiddag in de vierde divisie B opnieuw de volle buit gepakt. Op sportpark De Greune Weide in het Gelderse Zieuwent bonden de roodwitten de plaatselijke voetbaltrots RKZVC verdiend aan de zegekar: 2-3 (1-0).

In de tweede helft maakte Danny Pelzer de 1-1 en 1-2 en scoorde een speler van de thuisploeg met een eigen doelpunt de 1-3, waarna de thuisploeg vijf minuten voor het eindsignaal de 2-3 op het scorebord zette. Vorige week zondag won SV Venray op eigen veld met 2-1 van SV Meerssen.

Venray staat momenteel tweede in de vierde divisie B en is samen met HVCH uit Heesch de enige ploeg met de volle buit. De Brabanders hebben echter een iets beter doelsaldo na twee gespeelde wedstrijden.

SV Venray komt komende zaterdag al in actie tegen Sportclub Silvolde. Het duel op sportpark De Wieën in Venray begint om 19.30 uur. Silvolde verzamelde één punt uit twee wedstrijden. De Achterhoekers speelden op de eerste speeldag doelpuntloos gelijk tegen RKZVC. Zondag werd verloren tegen Orion (1-0).