Afbeelding
Foto: Imtiaz Willems

Van Bussel kijkt uit naar kermisfeest

Venray | Twan van Bussel van Gastrobar TOF kan bijna niet wachten tot het kermisfeest eind deze week eindelijk weer losbarst in Venray. Het belooft weer de eerste volwaardige kermis te worden sinds het uitbreken van de coronapandemie in 2020. “We hebben als horeca zware jaren gehad en iedereen heeft er ontzettend veel zin in. We, en dan bedoel ik ook de gasten, kijken er enorm naar uit”, zegt Van Bussel enthousiast.


Tijdens de kermisdagen wordt de Marktstraat omgetoverd tot grote dansvloer en ook de kleurrijke parasols zullen weer te bewonderen zijn bij TOF. Daarnaast heeft Van Bussel een kermisprogramma samengesteld met onder meer zanger Jan Biggel van de hit Ons Moeder Zeej Nog op zondag 7 augustus. “Ik mag zelf nog regelmatig op feestjes draaien en altijd als ik dit nummer draai gaat het publiek uit zijn dak. Ik dacht die wil ik boeken voor de kermis en dat is gelukt.”


Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus neemt Van Bussel zelf de muziek voor zijn rekening en op maandag 8 augustus is natuurlijk de kroegentocht met DJ Jerome. Ook de Nederlandse avond is weer terug bij Gastrobar TOF. Zo galmen de grootste Nederlandse hits weer door de straat op dinsdag 9 augustus. “We hebben onder meer Diego Holzken, Rocky Vosse en Hans Borg op het podium dus ook dat wordt weer een groot feest.”Op de slotavond, 10 augustus, zal Van Bussel ook deels zelf weer achter de knoppen staan, maar ook T-Spoon komt langs voor een spetterend optreden met natuurlijk hits uit de 80’s en 90’s. “Het is geslaagd als iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat en als er natuurlijk geen trammelant is geweest. Daar zit niemand op te wachten. Het is weer kermis in Venray en daar moeten we allemaal van genieten. Samen met de exploitanten, horeca en gemeente Venray hebben we weer iets moois neergezet en daar kan Venray trots op zijn.”