De finalisten op de foto.
De finalisten op de foto. Foto: eigen foto

Geslaagd Geelen Beton-toernooi

Wanssum | Op het tennispark van TV De Gagel hebben zaterdag 25 juni zes gemengde teams, bestaande uit twee dames en twee heren, strijd geleverd om de wisselbeker, beschikbaar gesteld door de sponsor van dit toernooi, Geelen Beton.

Twee teams van Geelen Beton, twee teams uit Well en twee teams van De Gagel streden verdeeld over twee poules om een finaleplaats, waarbij elke wedstrijd uit vier partijen
bestond.

Er werden een damesdubbel, een herendubbel en aansluitend ook nog twee mixeddubbels gespeeld. Mede dankzij het ideale tennisweer werd het een gezellige en sportieve tennisdag, die rond 17.00 uur eindigde met een borrel en een hapje.

Echter niet, nadat de winnaars van deze editie in de bloemetjes gezet waren.

Voor de finale plaatste zich vanuit poule 1 het eerste team van Geelen Beton (met Johan Vousten, Ralf Sanders, Fleur Baltissen en Dres Driessen). Vanuit poule kwam als duidelijke winnaar het tweede team van Geelen Beton tevoorschijn. Dit team werd gevormd door Christel Derkx, Danielle Voermans, Yannick Derix en Fré Hamans.

En dus werd de finale, bestaande uit twee mixpartijen, gespeeld door beide teams van Geelen Beton. In een zeer spannende strijd eindige deze finale in een gelijkspel doordat beide teams een mixwedstrijd wisten te winnen.

Bovendien was in beide wedstrijden de eindstand 7 – 5. En dus besloten beide teams, dat er geen verliezers zijn, maar enkel winnaars. Een sportief hoogtepunt als afsluiting van het toernooi.