Afbeelding
Foto: Joris Bisschops

'Outlands Festival mooi avontuur'

Vierlingsbeek | De organisatie van het Outlands Festival op sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek kijkt terug op ‘drie geweldige dagen’. Dat zegt voorzitter Roel Gerrits. 


Na negen edities in elf jaar houden de organisatoren het voor gezien.  “Met negenduizend bezoekers, verdeeld over drie dagen voor drie verschillende doelgroepen, prachtig festivalweer en een topsfeer was het afgelopen weekend de beste editie ooit. We zijn echt supertevreden, het was een mooie afsluiter van Outlands. Ondanks het feit dat Outlands voor de eerste keer helemaal uitverkocht was en we van heel veel bezoekers hebben gehoord dat het festival niet mag verdwijnen, is het zeker dat het onze laatste missie was. We willen als organisatie iedereen bedanken voor de mooie herinneringen die zijn gemaakt. Het was een mooi avontuur.”

Outlands trapte vrijdagavond af met Q-music, the party! De zaterdag stond in het teken van hardstyle- en hardcoremuziek met optredens van onder meer Warface, Act of Rage, Adaro, Sub Zero Project, F-noize & Andy the Core, N-Vitral en D-fence. De festivalzondag stond in het teken van het 90’s-feest met allerlei soorten dance, Top 40 en Nederlandstalige muziek met op de planken artiesten als Paul Elstak, La Fuente, Feestteam, Henk Dissel, Tony jr., Special D., Lawineboys en Immer Hansi. Dit keer was het thema The Final Destination. Outlands was hiervoor aangekleed met allerlei ruimteattributen, waaronder een heuse raket, en ook de podia waren geheel in stijl van dat thema.


Zondagavond om 23.00 uur werd het muziekfestijn afgesloten  met een spectaculair vuurwerk, dat tot in de verre omgeving was te zien.


Foto: Outlands Festival.