Afbeelding
Foto: Suzan Fotografie

Samenwerking Proactief en Traas

Blitterswijck | Per 1 juli 2022 gaan Proactief en Traas Nederland samenwerken. Door de handen ineen te slaan vergoten beide partijen direct slagkracht en ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.


Beide directeuren, Peter Traas en Steven van Popken, hebben gezamenlijk besloten om een samenwerking aan te gaan. Dit zal plaatsvinden vanaf 1 juli 2022. Zij zullen elkaar in Noordoost Nederland gaan versterken. Proactief blijft het vertrouwde gezicht in de regio en Traas zal de back-office activiteiten gaan uitvoeren. Uiteraard zullen de verschillende werkwijzen worden geharmoniseerd en de kwaliteitsnormen frequent getoetst en geborgd.

Overname sluit aan bij groei vestiging Blitterswijck

Traas is al geruime tijd bezig met het uitbreiden van zijn werkgebied. Recent is de bedrijfstak ongediertebestrijding en -preventie van Sjaak Janssen Dierplagen in Limburg over genomen. Deze overname sluit mooi aan bij de groei in de vestiging in Blitterswijck. Vanaf 1 juli komt daar de samenwerking met Proactief bij. Een goede ontwikkeling gezien het alsmaar toenemende aantal (landelijke) klanten.


“We zetten in op lokale aanwezigheid en hoge kwaliteit, hierdoor behalen we veel efficiency voordelen en dragen we op een positieve manier bij aan de CO2 reductie”, aldus bedrijfsleider Stefan Otte.


Traas Nederland opereert al meer dan 25 jaar en is inmiddels doorgegroeid naar een volledig gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige landelijke partij op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Momenteel zijn er vestigingen in 's-Gravenpolder, Opmeer, Blitterswijck en is er een franchise actief vanuit Alphen. Zij zijn klaar voor de toekomst, zo zijn ze gecertificeerd om te mogen werken volgens de richtlijnen van Integrated Pest Managment (IPM) 2023.


En is de bouw van een nieuw bedrijfspand gestart. De nieuwe locatie zal in Hoogeveen vestigen. De voortgang van deze ontwikkelingen is te volgen via de diverse social media van Traas Nederland.


Door de landelijke dekking is er altijd een bestrijder  in de buurt. Hulp nodig met het bestrijden van ongedierte? Neem contact op via telefoon 088-2212101 of ga naar de website www.traas.nl.


Foto: Suzan Fotografie