Afbeelding
Foto: Cast Iron

Cast Iron on tour naar Berden Mode

Venray | Cast Iron on tour komt op zaterdag 28 mei naar Venray. Bij Berden Mode Venray is dan de hele dag een brandpromotor van het merk aanwezig. Bij Cast Iron-aankopen ontvangen klanten die dag give aways. Het gaat onder meer om bijzondere T-shirts en een weekendtas ter waarde van 169,95 euro.


Cast Iron is vintage, robuust en mannelijk. Een premium denim merk, een sterke traditie en een tijdloze schoonheid, waarbij we pure, eerlijke en zoveel mogelijk duurzame materialen gebruiken om hoogkwalitatieve, unieke collecties te kunnen maken. Cast Iron wijkt graag af van de gebaande paden en streeft individuele ontplooiing na. Daarom gebruiken ze de classic musle car als een stoere symboliek om de merkwaarden te communiceren en je in de Cast Iron-wereld mee te bewegen. Cast Iron is ‘onopvallend anders’ met een rebels randje. De turquoisemunt met de draak staat dan ook symbool voor dynamiek, kracht, vertrouwen, vrijheid en beleving.


Dit seizoen combineert Cast Iron natuurlijke kleuren en aardetonen met frisse pasteltinten. Deze zachte, zomerse tinten zorgen voor kleuraccenten en een frisse touch, zonder te overheersen. Tonale kleurcombinaties en vergrijsde tinten zorgen voor een stoer, ingetogen zomerbeeld dat perfect past bij elke denim. Natuurlijke prints en graphics, zoals vintage botanical prints en desert stripes, sluiten perfect aan bij het kleurbeeld.


De Cast Iron on tour vindt plaats bij Berden Mode Venray op zaterdag 28 mei van 10.00 tot 17.00 uur.