Kraak de kluis tijdens koopzondag

Venray | Koopzondag 29 mei in Venray staat in het teken van het thema Kraak de kluis!


Bezoekers kunnen tijdens deze themakoopzondag een gratis gokje bij 'Kraak de kluis' doen, waarbij ze kans maken op meer dan 2000 euro aan prijzen, waaronder drie hoofdprijzen: een iPad 10.2 (2020) 32GB wifi spacegray ter waarde van 400 euro, een iPhone SE refurbisted ter waarde van 300 euro en een bluetooth-speaker LG Pk5 ter waarde van 150 euro. Maar er zijn ook vele kleinere prijzen, waaronder diverse pakketten met waarden van 25 tot 75 euro en cadeaubonnen van 5 tot 25 euro. De prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door Venrayse winkeliers.

Hoe werkt het? Uit een box moet een sleutel opgepakt worden. Daarmee kan dan eventueel de kluis geopend worden. Als de sleutel past en de kluisdeur opengaat, dan wint diegene een prijs. Gedurende de hele middag kunnen er gouden enveloppen in liggen. Die geven recht op een van de hoofdprijzen. Alle prijzen gaan er deze middag uit.


Kluis

"Koop voor minstens tien euro in ons winkelcentrum op zaterdag 28 mei of zondag 29 mei en kom op zondag met je kassabon naar de kluis in de Grotestraat. Tussen 12.30 uur en 16.30 uur kan daar iedereen met een geldige kassabon een gokje wagen en kans maken op hele mooie prijzen! Een extra goede reden om op deze zondag naar ons gezellige centrum te komen. En aan de kleintjes is ook gedacht: kort bij de kluis is ook een ballonnenblazer te vinden. Hij kan de leukste creaties maken en de kinderen leuk verrassen", meldt Sjef Pappers namens winkeliersvereniging Venray Centraal.