Afbeelding
Foto: eigen foto

Nieuwe naam voor Betonlook Creations

Ysselsteyn | De Ysselsteyn 100 ondernemersdagen worden georganiseerd op zaterdag 28 en zondag 29 mei. Een van de deelnemende bedrijven is wand- en vloerbedrijf Rongen, voorheen Betonlook Creations. Het bedrijf aan de Jan Poelsweg 2a ontvangt geïnteresseerden met open armen om over hun bedrijf te vertellen. “We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen”, laat Kim Rongen enthousiast weten.


Er is de afgelopen jaren veel veranderd bij het bedrijf dat wordt gerund door Bart en Kim Rongen. Begin 2001 besloot Bart zijn eigen zaak te beginnen en dat pakte uiteindelijk goed uit. “Ik ben begonnen onder de naam Klus Service Ysselsteyn. Dat heb ik zestien jaar met volle overtuiging gedaan, maar daarna was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik ben langzaam overgestapt naar een specifieke tak van sport en dat is het maken van eindafwerking van wanden en vloeren onder de naam Betonlook Creations.”

De overstap pakt goed uit en Bart is steeds meer verschillende soorten afwerkingen gaan realiseren. “Denk hierbij aan betonlook wand- en vloerafwerking, epoxyrol coatingvloeren , lavasteen wand- en vloerafwerking, art designwanden , vlokkenvloeren, gepolierde betonvloeren, tegelwerken en nog veel meer. In 2016 is mijn partner Kim in het bedrijf gestapt.”

Samen runt hun het stel het bedrijf met veel enthousiasme. Kim: “Ik hou me vooral bezig met het ontvangen van klanten in onze showroom, calculatie, planning en personeelsadministratie."

Nu het bedrijf acht jaar verder is weten verschillende architecten en bedrijven de weg naar Ysselsteyn te vinden. “We zoeken samen met de klant of architect ter plekke of in onze showroom naar een mooie passende oplossing. We komen veel bij particulieren maar ook bij bedrijven.”

Toch was de naam Betonlook Creations niet meer actueel. “We doen inmiddels meer dan dat, dus gaan we onze naam per 1 juni wijzigingen in wand- en vloerbedrijf Rongen. Vanaf die datum vervalt de naam Betonlook Creations definitief”, legt Bart uit.

Het team, inmiddels bestaande uit vier enthousiaste personen, is iedere dag bezig om mooie projecten te realiseren in de particuliere sector maar ook bij bedrijven en overheden. “Om de klanten nog beter van dienst te zijn, gaan we ons assortiment ook nog uitbreiden met een ruime collectie pvc-vloeren”, legt Kim uit. “Zo kunnen onze klanten in de showroom gehele afwerking van wand en vloer komen uitzoeken.”

Iedereen die nieuwsgierig is geworden of plannen heeft voor een nieuwe badkamer of bijvoorbeeld een woonhuisrenovatie is welkom om op 28 en 29 mei een kijkje te komen nemen aan de Jan Poelsweg 2a van 10.00 tot 17.00 tijdens de Ysselsteyn 100 ondernemersdagen. Die twee dagen staat Ysselsteyn in het teken van de ondernemersdagen met veertien hotspots en 45 deelnemende bedrijven.

Binnenkort gaat de vernieuwde website van wand- en vloerbedrijf Rongen de lucht in. Het bedrijf is dan te vinden via www.wandenvloerbedrijfrongen.nl. Het familiebedrijf is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding