Via de website van Peel en Maas kunt u stemmen op de tien foto's
Via de website van Peel en Maas kunt u stemmen op de tien foto's Foto: Dorien v.d. Heijden

Stem op Het Perfecte Plaatje!

Venray | De eerste opdracht van Het Perfecte Plaatje Venray is volbracht. En het stemmen kan beginnen! Wie van onze tien kandidaten maakt Het Perfecte Plaatje van Venray?

De tien deelnemers moesten meteen aan de bak met wellicht een van de moeilijkste opdrachten van in totaal zes. Maak een actiefoto met snelheid, beweging, intensiteit, maar ook creativiteit door bijvoorbeeld het gebruik van sluitertijden. Uiteindelijk kwamen afgelopen week tien foto’s, van iedere kandidaat een, binnen. Beoordeel wie in jullie ogen de mooiste, creatiefste actiefoto heeft gemaakt.


Jullie stem telt, net als die van de vakjury, mee om de weekwinnaar en aan het einde van de rit de totaalwinnaar van Het Perfecte Plaatje Venray te bepalen. Onze tien enthousiaste deelnemers hebben inmiddels hun tweede opdracht binnen: het maken van een portretfoto. Veel succes!

Stemmen kan via de website van Peel en Maas: www.peelenmaasvenray.nl U kunt dit ook doen via de hier toegevoegde QR-code. Dan komt u rechtstreeks op onze website om een stem uit te brengen. Dus ga naar de website van Peel en Maas en breng uw stem uit. Volgende week in Peel en Maas de tien portretfoto's van onze deelnemers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding