Ysselsteyn buigt voor Boekel Sport

Boekel | Ysselsteyn leed zondagmiddag op bezoek bij Boekel Sport de eerste nederlaag sinds 3 april. Het team van trainer Ruud Jenneskens ging met 3-0 kopje onder in Boekel. Boekel Sport heeft dankzij de zege de beste papieren voor de titel in de derde klasse D.

Ysselsteyn hield lang stand, maar moest vijf minuten voor rust toch de eerste tegentreffer slikken. Vlak na rust verdubbelde de thuisploeg de score en daarmee leek het verzet van Ysselsteyn gebroken. Tien minuten voor rust werd de eindstand door de thuisploeg al bepaald op 3-0.

Ysselsteyn neemt het zondagmiddag thuis op tegen EGS'20 en één week later staat de laatste wedstrijd op het programma uit tegen titelkandidaat Groesbeekse Boys. Competitiegenoot SV United was afgelopen weekend vrij. De ploeg uit Meerlo en Wanssum neemt het zondag op tegen Hapse Boys.

Boekel Sport-Ysselsteyn 3-0 (1-0).