Kabouterfeest in Vredepeel

Vredepeel | Op zondag 5 juni van 13.00 tot 17.00 uur komt het kabouterbos in Vredepeel tot leven.


Al wandelend door het bos kom je overal kabouters tegen en ontmoet je ook herderin Tineke met haar schapen. Iedere jonge deelnemer ontvangt een kaboutermuts en deelnemerskaart en kan hiermee deelnemen aan allerlei activiteiten zoals cupcake versieren, kaboutermuziek en -dans, luisterverhalen over de kabouters van het Kabouterpad Vredepeel, voelopdrachten, blotevoetenpad, knutsel je eigen kabouter. Ook mogen de kinderen als een echte kabouter op de foto.

Je mag zelf kiezen hoe lang jouw route door het bos duurt. Kies je het rode pad dan ben je bijna 4 kilometer onderweg. Ga je voor blauw dan is jouw wandeling 2 kilometer lang. Na de wandeling lever je de deelnemerskaart in en ontvang je hiervoor nog een kleine traktatie. Het feest is nog niet compleet, want na afloop kun je nog genieten van de geweldige kaboutersfeer op het dorpsplein met een echte kabouterspeeltuin en een springkussen.

De start is vanaf het plein aan de Johan van Stalbergweg 4 in Vredepeel. De organisatie is in handen van Kreaclub Vredepeel onder auspiciƫn van stichting dorpsraad Vredepeel. Actuele informatie staat op facebook.com/kabouterpadvredepeel.