Autobanden lekgestoken

Venray | Bij ruim twintig personenauto's zijn in de nacht van maandag op dinsdag banden lekgestoken. Dat meldt de politie op Facebook. Vandalen lieten in Venray een spoor van vernieling achter.


De auto's stonden geparkeerd in de Mgr. Verrietstraat, Sint Franciscuslaan en de Sint Antoniusstraat. Bij sommige auto's zijn meerdere banden lekgestoken. De politie roept slachtoffers op zich te melden en via internet aangifte te doen van de vernielingen. 'We zijn ook op zoek naar eventuele getuigen. Mogelijk beschikt u over camerabeelden via een deurbel met camera, dashcam of bewakingscamera. De beelden kunnen voor ons onderzoek erg belangrijk zijn', schrijft de politie in het bericht.

Getuigen die meer informatie hebben kunnen bellen naar 0900-8844. Anoniem melding doen kan via 0800-7000. Het zaaknummer is PL2300-2022073054. Er werd afgelopen weekend meer vernield in Venray. In de nacht van zaterdag op zondag zijn enkele bloembakken in de Grotestraat omgegooid en op De Bleek is een fiets op het standbeeld van de schaapsherder geplaatst. Ook van deze vernielingen zoekt de politie getuigen en eventuele camerabeelden.