Glimlach terug bij SV United

Gennep | SV United is weer volledig in de winning mood. Na zeven nederlagen op rij in de derde klasse D volgden twee overwinningen. Vitesse'08 werd zondagmiddag in Gennep verslagen: 1-3. Dankzij de zeges heeft de ploeg van Fenne Smits afstand genomen van de onderste regionen en is handhaving binnen handbereik.

Rik van de Pasch opende namens SV United de score tegen Vitesse'08. Na rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte, maar United weigerde zich bij de gelijke stand neer te leggen. Tien minuten voor tijd zette Tuur Philipsen de bezoekers weer op voorsprong. Mike Linders maakte aan alle onduidelijkheid een einde: 1-3.

Zondag is SV United vrij en op 29 mei speelt de ploeg tegen concurrent Hapse Boys.

Vitesse'08-SV United 1-3 (0-1). Doelpunten SV United: Rik van de Pasch, Tuur Philipsen en Mike Linders.