Afbeelding
Foto: Persfoto

Tennissen met scheids op stoel

Ysselsteyn | In de week van 11 t/m 19 juni organiseert TV Ysselsteyn het regionaal bekende IDECO Energie-tennistoernooi. Alweer de 28e uitvoering voor tennisspelers uit de hele regio van Noord-Limburg en Oost-Brabant. Het IDECO-toernooi is altijd een bijzonder tennistoernooi in de regio. Ieder jaar een speciaal landenthema, maar vooral de scheidsrechters op stoel. Waardoor zich menige speler zich voor even waant op Wimbledon of Roland Garros. 


Vanwege covid vond het toernooi in 2020 geen doorgang. In 2021 verschoof het om dezelfde reden noodgedwongen naar augustus Dit jaar spelen we weer in de traditionele week 24 van juni. Het belooft weer een prachtig toernooi te worden. Met op vrijdag de traditionele feestavond. Het jaarlijkse aan het toernooi gekoppelde thema is dit jaar Hawaii. Op en rond het park zal het voelen als een verblijf op dit exotische eiland. Palmbomen, zand, water en heerlijke hapjes en drankjes in Hawaïaanse stijl.


Op de finaledag geen discutabele VAR of geavanceerd computeroog Hawk-Eye, maar traditionele scheidsrechters op een stoel. Zij gaan de partijen ook dit jaar weer in goede banen leiden. De recreatieve tennisspelers, die aan het einde van de week de finales van hun categorie weten te bereiken, voelen zich voor even staan in een Grand Slamfinale van Roland Garros of Wimbledon.

Waan je als tennisspeler op Wimbledon

Het toernooi sluit op zondag 19 juni af met een grote loterij. Een loterij met mooie prijzen, zoals een ‘minuut gratis tanken’ (wie wil dat niet met deze brandstofprijzen!). Maar de absolute hoofdprijs zijn toch de kaartjes voor een bezoek aan voetbalwedstrijd van een Nederlandse of Duitse club met een grote naam. Dus schrijf je snel in voor deze mooie tennishappening. 


Inschrijven kan op de onderdelen HD, DD en GD in sterkte 5, 6, 7 en 8 tot en met uiterlijk maandag 30 mei via www.toernooi.nl (zoek op trefwoord IDECO).