Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nieuw logo en huisstijl voor Venrayse Singelloop

Venray | Stichting Venrayse Singelloop heeft een nieuwe huisstijl. Brendan Rijsdijk, voorzitter van de stichting, vertelt: “Het afgelopen jaar heeft onze hoofsponsor een nieuwe huisstijl doorgevoerd. De huisstijl en lay-out van onze stichting kon uiteraard niet achterblijven.” De loper in het midden stelt het bewegen centraal, met op de achtergrond het logo van de gemeente Venray. De lijnen in de vorm van het schild symboliseren de Venrayse singels. “Het is een fris en duidelijk logo, we zijn erg content met het eindresultaat”, aldus Rijsdijk. 


De RHM Venrayse Singelloop stimuleert bewegen voor jong en oud. Op zondag 2 oktober is het de achtste keer dat de Singelloop plaatsvindt. Er zijn diverse wandel- en hardlooproutes. “Het is een evenement georganiseerd door Venray voor Venray. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud in beweging te krijgen”, aldus Rijsdijk. “Bovendien gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel, te weten stichting ALS Limburg.”

De inschrijvingen voor de achtste editie van de RHM Venrayse Singelloop is afgelopen week geopend. Iedereen die in beweging wil komen voor het goede doel kan zich aanmelden via  www.venraysesingelloop.nl.