Afbeelding
Foto: Nadja Lee

Nieuwe single Daimy Lotus

Rotterdam | Singer-songwriter Daimy Lotus uit Venray heeft haar nieuwste single Over You uitgebracht. De nu in Rotterdam woonachtige Daimy laat met haar nieuwe single wederom haar sterke pop-songwriting zien, maar wel met een rauw randje.


In Over You gaat het over de emoties die bij haar kunnen opspelen rondom de ex-vriendin van een partner. 'I don't want her to want you the way that I do' zingt Daimy tegen een vrolijke achtergrond van crashende drums en uitdagende melodieën. "Over You gaat over die vervelende ex-vriendin die denkt dat je man nog steeds haar happy-ever-after is", legt Daimy uit. “Je probeert er niet aan te denken, maar je bent eigenlijk geïrriteerd dat ze de hele tijd overal is en je stalkt op social media enzo.”


Terugkerende thema's in Daimy haar muziek zijn liefdesverdriet, geestelijke gezondheid en zelfgroei. Ondersteund door haar ruwe popgeluid en sterke looks, wil Daimy Lotus fans aan zich binden die zich aan deze thema’s kunnen relateren. Met inspiratie van artiesten als UPSAHL, Leah Kate en GAYLE heeft de Venrayse als doel eenzelfde internationale popstatus te bereiken. Met support van Spotify en Apple Music in playlists als New Music Friday, Fresh Pop, Equal Netherlands, A-List Pop, evenals internationale tastemakers binnen de popwereld die over haar schrijven, is het een kwestie van tijd totdat Daimy doorbreekt tot het internationale poppodium.