Afbeelding
Foto: persfoto

Lucassen zonwering

Zakelijk Werk en Economie

Oostrum | Marc en Monique Lucassen timmeren al jaren aan de weg met hun bedrijf Lucassen Zonwering. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van rolluiken, zonneschermen, screens en overkappingen en sinds enige tijd is ook de laatste hand gelegd aan de nieuwe showroom aan de Loek Nelissenstraat 1 in Oostrum.

Marc begon zijn eigen zaak in 2010, nadat hij bijna twintig jaar bij een ander zonweringsbedrijf had gewerkt. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt Marc. “Toen besloot ik mijn eigen zaak te beginnen en dat was in het begin wel even spannend natuurlijk. Je geeft een stukje zekerheid weg, maar ik heb tot op de dag van vandaag geen spijt gehad van deze keuze.”

Na een opstartfase bleek dat Marc het werk niet alleen kon doen. Hij had assistentie nodig en vrouw Monique sprong bij in het bedrijf. “Ik neem onder meer de planning en alle administratieve werkzaamheden voor mijn rekening. Het is heerlijk om samen het bedrijf te runnen. We voelen elkaar goed aan en daar plukt ons bedrijf natuurlijk de vruchten van. Daarnaast is het ook gewoo..