Belangrijk is ook de keuring van blusmiddelen.
Belangrijk is ook de keuring van blusmiddelen. Foto: Twan Vullings

Collectieve keuring brandblussers

Venray | DTP brandbeveiliging op Keizersveld is een vertrouwd bedrijf op het gebied van brandpreventie. Tal van bedrijven in de regio maakt al gebruik van de diensten van eigenaar Twan Vullings.


Voor bedrijven is een jaarlijkse inspectie op het gebied van brandveiligheid een must. Enerzijds voor de eigen veiligheid, anderzijds dat steeds meer verzekeringsmaatschappijen dit eisen. "Belangrijk is ook de keuring van blusmiddelen", legt Twan uit. "Je hebt brandslanghaspels en brandblusapparaten. Deze moeten jaarlijks gecontroleerd worden conform de geldende normen. Bij brandblussers en brandslanghaspels is het van levensbelang dat die blijven functioneren want 85 procent van de beginnende branden worden nog steeds met brandblussers en/of brandslanghaspels geblust."


Keuringsdag

DTP Brandbeveiliging heeft op 24 februari een speciale keuringsdag voor mobiele brandblussers. "Bedrijven kunnen op dinsdag 22 of woensdag 23 februari tussen 09.00 uur en 13.00 uur hun brandblusser bij ons afgeven. Wij gaan die dan keuren waarna de klant deze op vrijdag 25 februari tussen 09.00 en 12.00 uur weer kan ophalen. Dit is ideaal voor kleinere bedrijven met een of twee brandblussers. Heeft een onderneming meer brandblussers dan komen we ook op locatie keuren."

'Keuring blusmiddelen van levensbelang'


Doordat DTP Brandbeveiliging deze speciale keuringsdagen organiseert is de klant relatief goedkoper uit. "We hanteren hiervoor een collectief tarief", aldus Twan.

Meer info of de voorwaarden? Neem dan contact op met DTP Brandbeveiliging, Keizersveld 37c, Venray, telefoon 0478-855404 of kijk op de website www.dtpbrandbeveiliging.nl.