Gijs Schapendonk hoopt de deuren van Koffiebar Knisper op korte termijn te openen.
Gijs Schapendonk hoopt de deuren van Koffiebar Knisper op korte termijn te openen. Foto: Willem Menting

Nieuwe horecazaak in oude pand D-reizen

Algemeen

De oplettende bezoeker van het centrum van Venray is het al ongetwijfeld opgevallen. Er is weer volop bedrijvigheid in het oude pand van reisbureau D-reizen op de hoek van de Grotestraat en de Passage. Gijs Schapendonk, uitbater van Goesting, is daar bezig met de realisatie van zijn nieuwe zaak: Koffiebar KNISPER.

Met de nieuwe horecazaak speelt Schapendonk in op de toekomst en daarnaast voegt hij een nieuw concept toe aan het Venrayse centrum. “We gaan voornamelijk werken met gezonde producten. Dan kun je denken aan plant-based variaties als bietenwraps, maar we hebben ook bijvoorbeeld zelfgemaakte soepen, smoothies en broodjes. We werken zoveel mogelijk met biologische en plantaardige producenten en zijn bewuster met eten bezig. We hebben ook wel wat gerechten met vlees, maar alles heeft vegetarische varianten.”

Gasten kunnen bij KNISPER straks ook terecht voor een kop koffie of thee. “Ik wil eigenlijk al heel erg lang een koffiebar openen. Die plannen had ik eigenlijk al toen ik nog bij Café ’t Podium aan het ondernemen was. Nu kwam de mogelijkh..