Afbeelding
Foto: persfoto

Norbert Poels vennoot Contour

Venray | Met ingang van 1 januari 2022 is Norbert Poels toegetreden als vennoot van Contour Accountants. Norbert (38) is registeraccountant (RA) en heeft zo’n 14 jaar ervaring opgedaan in de controlepraktijk bij een van de big four-kantoren en daarnaast enkele jaren als zelfstandig financieel adviseur. Sinds oktober 2020 is hij werkzaam bij Contour.


Norbert Poels is medeverantwoordelijk voor de vestiging in Venray en met zijn ruime ervaring in het midden- en kleinbedrijf, topsportachtergrond en zijn Noord-Limburgse roots is hij een aanvulling voor Contour. "Ik wil met mijn vakinhoudelijke kennis en ervaring samen met het prachtige team van professionals de klanten van Contour maximaal gaan bedienen", zegt Poels.

Contour is een full-service accountantskantoor met vestigingen in Venray en Venlo. Het werkgebied strekt zich uit van Maastricht en Den Bosch tot Nijmegen. Met circa zeventig medewerkers wordt gewerkt voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Door de combinatie van persoonlijke aandacht, kwaliteit en korte lijnen onderscheidt Contour zich.