Afbeelding
Foto: ZSV Zeilberg

Johan Vullings hoofdtrainer ZSV

Venray | Met ingang van het seizoen 2022-2023 is Johan Vullings uit Venray de nieuwe trainer van voetbalvereniging ZSV uit Zeilberg. Vullings is de opvolger van Ömer Kaya, die na vier seizoenen stopt als trainer van de eersteklasser.


Johan Vullings stopt aan het einde van dit seizoen na vier jaargangen bij Volharding uit Vierlingsbeek. Op de website van ZSV geeft de 42-jarige voetbaltrainer aan graag op een verzorgde en aanvallende manier te gaan spelen. Vullings verwacht dat zijn team veel energie en strijd in het spel gaat leggen. “Voetbal is echt mijn passie. En ik ben ook erg benieuwd hoe ver ik kan komen als trainer”, zegt Vullings, die bezig is zijn UEFA-A-diploma te halen. “Dat ik komend seizoen bij ZSV Zeilberg op een hoger niveau kan gaan trainen, past dan ook helemaal bij mijn ambitie. In de gesprekken die ik met bestuur, coördinatoren, staf en spelers heb gevoerd, heb ik een goed gevoel gekregen dat de club ZSV en ik goed bij elkaar kunnen passen. Er staat een goede groep die ook bereid is hard te werken voor een resultaat. Daarnaast is de ‘derde helft’ ook van belang en heb ik de indruk gekregen dat het voetbal bij de club erg leeft. Dat spreekt me ontzettend aan. Wat mij betreft allemaal voorwaarden om er een prettige samenwerking van te maken. Ik heb er zin in.”

Met het aantrekken van Vullings is de staf van ZSV weer op volle sterkte. Eerder hadden assistent-trainers Ronald Leenders en Jules van der Steijn, keeperstrainer Maurice Bouten en selectiecoördinator Rik Elbers al aangegeven ook komend seizoen verder te gaan bij de eersteklasser.