Grote Kerk

Vrijdag 24 december 21.00 uur (niet toegankelijk), uitzending via lokale omroep en kanaal 45 Venray tv voor Christel Munten-Sieben; Joos Verbeek en overleden familie; Jan ten Brinke; Overleden fam. Pouwels-Maessen en kinderen; Johan en Marie Jonkers- Claessens, overleden ouders en familie; Harry Dujardin en familie Jansen-Manders.

Zaterdag 25 december Hoogfeest van Kerstmis 08.00 uur herdertjesmis voor de allerkleinsten uit onze parochie dat zij met de liefde van God omringd mogen worden, 09.30 uur heilige mis uitzending via lokale omroep voor Jeu van Rijswijck; Riet van Bers, namens het Petrus Bandenkoor; Piet en Martha Weijs-Houben; Wim Bistervels, overleden ouders en schoonouders; Jo en Ans van Oers; Truus van Osch-Hermans; Overleden familie Thijssen-Hendrix; Jos Nota en overleden familie; Overleden familie de Vilder-Rutte; Familie Peters-Deriks, Arts- Jansen en Peters-Arts; Jan en Riek Vullings-Rutten en Lei van Dijck; Ben Schim van der Loeff, familie en vrienden; Ouders Savelsbergh-Brand, zus Betsy, broer Jo en familie; Paul en Irmgard Burgman-Kalinowsky; Mary en Joseph Deguéé-Voncken; Herman en Leny van der Zalm Bijvoets; Werner en Olga Hug-Probst; Pater Jeu Haumann en zijn werk in Sudan; levende en overleden leden van het Venrays mannenkoor.

Zondag 26 december 09.30 uur mis voor jaardienst Piërre Thijssen en tevens voor Anna Thijssen-Marcellis; Jan en Annie Schwachöfer-Dijkmans en overleden familie; Overleden familie Pouwels-Maessen en kinderen; Wim en Grada Driessen-Rongen en overleden familie; levende en overleden leden MMSK St. Petrus’ Banden.

Maandag 27 december 08.35 uur gezongen morgengebed en aansluitend litanie 09.00 uur heilige mis voor Frans Bouten en overleden familie.

Dinsdag 28 december HH Onnozele Kinderen, martelaren, 09.00 uur heilige mis voor alle kinderen die nooit het levenslicht mochten zien, voor alle christenen die vervolgd worden om hun geloof, voor de mensen die een kindje verloren hebben., voor de waardigheid van alle mensen en voor hun rechten.

Woensdag 29 december 09.00 uur heilige mis voor het maken van moedige keuzes voor een eenvoudige, ecologische en duurzame levensstijl en dat we ons verheugen over de jonge mensen die zich hier resoluut voor inzetten.

Donderdag 30 december 09.00 uur heilige mis voor dat de jongeren in het luisteren naar, en het overwegen van, Gods Woord leidraad en zin vinden voor hun leven.

Vrijdag 31 december 08.35 uur gezongen morgengebed 09.00 uur mis Anna van Ham-Bodden en echtgenoot; Ben Schim van der Loeff, familie en vrienden; uit dankbaarheid.