Afbeelding
Foto: Willem Menting

Betrouwbare
ICT-partner in regio

Venray | Kinderopvang ’t Nest telt inmiddels dertig locaties in de gemeentes Venray en Horst aan de Maas. Vele honderden kinderen spelen dagelijks bij een van die vestigingen en de medewerkers van ’t Nest staan vol enthousiasme voor de kinderen klaar. Om de zaken op ICT-gebied draaiende te houden was ’t Nest op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om verder te professionaliseren. Die partner heeft ’t Nest gevonden in de vorm van ICT-specialist eClicker uit Venray.


Ron van de Beuken, manager servicebureau bij ’t Nest, is enthousiast over de samenwerking. “De lijntjes zijn kort en eClicker heeft alle kennis in huis. We werkten al lange tijd samen op het gebied van telefonie, maar nu hebben zij ook de andere ICT-taken overgenomen. We zijn heel blij met de samenwerking. Aan de hand van eClicker hebben we een inhaalslag gemaakt.” Onder meer het beheer en de implementatie van 90 werkplekken, het netwerk en de cloud- en beveiligingsdiensten werden door eClicker gerealiseerd. “We proberen altijd goed naar de wens van de klant te luisteren en daar dan een passende oplossing bij te vinden”, legt Roy Verzijl, technisch teamleidier bij eClicker, uit. “We zorgen altijd voor een vast aanspreekpunt en dat houdt de lijntjes kort. Als de klant problemen ervaart, dan kunnen ze bovendien altijd terecht bij onze support afdeling. De meeste storingen kunnen we op afstand verhelpen.”

De medewerkers van ’t Nest merken misschien niet veel van de technische aspecten, maar op de achtergrond zorgt eClicker dat zaken worden gemonitord en beheerd. Ook worden installaties van werkplekken geautomatiseerd voorbereid en uitgerold waardoor de gebruiker zichzelf makkelijk kan aanmelden op een nieuw systeem en alles automatisch wordt geïnstalleerd. Als medewerkers tegen problemen aanlopen op hun werkplek kan dit grote ergernissen veroorzaken en eClicker ontzorgt ons daarin volledig”, vervolgt Van den Beuken. “We denken graag proactief mee met de klant”, vult Aukje Amijs, vestigingsmanager van eClicker in Venray, aan. “Als wij signalen krijgen dat er zaken eventueel verbeterd kunnen worden dan denken we graag een paar stappen vooruit. Het gaat vaak om details en wij willen dat de klant altijd tevreden is.”


Van den Beuken kan zich een demo van eClicker nog goed herinneren. Tot in detail werd uitgelegd wat de ICT-specialist uit Venray voor ’t Nest kon betekenen. “Daar hebben we toen veel steun aan gehad, we wisten direct hoe eClicker onze bedrijfsvoering kon verbeteren op ICT-gebied. We zijn nog steeds erg blij met de samenwerking en sinds afgelopen zomer hebben we veel stappen in de goede richting gezet.”

Meer informatie over eClicker is te vinden op de website www.eclicker.nl. Kinderopvang ’t Nest is bereikbaar via www.kinderopvanghetnest.nl.


Foto: Roy Verzijl, Aukje Amijs (eClicker) en Ron van de Beuken van 't Nest (v.l.n.r.).