Afbeelding
Foto: Persfoto

Winkelcentrum in teken Kerstmis

Venray | Venray Centraal heeft voor het komende kerst(koop)weekend in Venray weer allerlei activiteiten op touw gezet. Hoewel het coronavirus een streep zette door de kerstmarkt, hebben de centrumondernemers voor zaterdag 18 en zondag 19 december toch een gevarieerd kerstprogramma in elkaar weten te timmeren. 


"Er komen muzikanten en daar waar ze niet zijn klinkt kerstmuziek uit de luidsprekers en kun je regelmatig een orgeldraaier tegenkomen", meldt woordvoerder Sjef Pappers namens Venray Centraal. "Helaas staat de kerststal er dit jaar niet. Maar de kerstgroep is te zien in een leegstaand pand in De Bleek. Er loopt ook alle dagen een Kerstman door het centrum. En er is zaterdag- en zondagmiddag een Snowglobe met een diameter van zes meter, ideaal voor het maken van kerstfoto’s, en een snowboardsimulator om je een wintersportgevoel te geven."

Tevens is bij Kraak de Kluis, die zaterdag en zondag op het Henseniusplein in Venray staat, elke kassabon van alle winkels in het centrum vanaf 20 euro deze dagen geld waard. "Je kunt met je kassabon een gratis foto in de Snowglobe laten maken of een gokje bij Kraak de Kluis doen. Daar maak je kans op meer dan 2500 euro aan prijzen, waarvan vier hoofdprijzen: een iPad 10.2 (2020) 32GB wifi spacegray ter waarde van 400 euro, een iPhone SE refurbisted en twee maal een Bluetooth-speaker LG Pk5 ter waarde van 150 euro. Maar ook vele kleine prijzen, zoals cadeaubonnen van 5 tot 25 euro en diverse pakketten met een waarde van 25 tot 75 euro. Op zondag kun je bij vijftien horecazaken buiten je hapje of drankje nuttigen, zodat je niets van de gezelligheid hoeft te missen. Kortom, we doen er alles aan om de laatste koopzondag dit jaar toch nog zo feestelijk mogelijk af te sluiten met een compleet koopweekend."


Foto: Een kleine Snowglobe,  in het winkelcentrum van Venray komt een grote met een diameter van zes meter te staan.