Nipt verlies Red Stars: 6-4

Nipt verlies Red Stars: 6-4

Hoorn | De tafeltennissers van Red Stars hebben de najaarscompetitie in de tweede divisie afgesloten met een nipte nederlaag. In Hoorn trok Disnierats met 6-4 aan het langste einde. Red Stars is vierde gewonnen met 48 winstpartijen in tien wedstrijden.


Voor beide ploegen stond niks meer op het spel op de slotdag van de competitie. Tom Thijssen moest in de eerste wedstrijd van de dag tegen S. Bek zijn meerdere erkennen: 1-0. In de tweede partij was er opnieuw verlies, nu voor Sem van Gameren in zijn partij tegen M. Weijers: 2-0. In de derde partij bracht Ronald Bogaard via regelmatige spel de achterstand terug tot een punt met winst op S. Heijnis. Het dubbelspel Thijssen/Van Gameren ging opnieuw naar de thuisploeg (S. Bek/M. Weijers) en een 3-1 tussenstand. In de laatste zes partijen de nodige spanning en redelijk spel aan Venrayse zijde, de achterstand kon echter niet meer worden opgehaald. Ronald Bogaard verloor van M. Weijers en won van S. Bek en ook Tom Thijssen verloor van M. Weijers naast winst op S. Heijnis. Sem van Gameren verloor vervolgens van S. Heijnis om daarna zijn derde enkelspel te winnen van S. Bek. Red Stars wist zich te handhaven in de tweede divisie. Ook Red Stars bleef in de tweede divisie met eveneens een vierde plaats op de ranglijst.


Op zaterdag 4 december gaat de kwartfinale van de Nationale Jeugdmeerkampen in Almere tot nader order niet door vanwege de nieuwe coronamaatregelen.