Benauwde zege Leunen

Holthees | Leunen was zondagmiddag met 0-1 te sterk voor Holthees-Smakt. Dankzij de overwinning neemt Leunen de koppositie in de vijfde klasse D over van Kronenberg. Die ploeg kwam afgelopen weekend niet in actie.

Het duel in Holthees was in de eerste helft in evenwicht. Het spel golfde op en neer, maar echte kansen bleven uit. Het grootste gevaar kwam vlak voor rust van de bezoekers. Leunen werd gevaarlijk uit hoekschoppen, maar dat leverde geen doelpunt op. Na rust kreeg Leunen een goede kans, maar daarna bleef het rustig voor beide doelen. Een kwartier voor tijd promoveerde Kevin Timmermans een pass van Pim Timmermans tot doelpunt: 0-1. Daarna kreeg Holthees twee dotten van kansen, maar het doel werd niet gevonden. In de slotfase miste Tom Riensema namens Leunen nog een strafschop.

Holthees-Smakt-Leunen 0-1 (0-0). Doelpunt Leunen: Kevin Timmermans.