Afbeelding
Foto: Pruuf Mar

Nieuw liedje Pruuf Mar

Ysselsteyn | Pruuf Mar, Stef en Tamara Koonings uit Ysselsteyn, lanceerde afgelopen zaterdag zijn nieuwe carnavalsliedje Alle Wege Same. "De reacties zijn echt overweldigend", laat Tamara enthousiast weten.


Het liedje zou aanvankelijk op vrijdag 19 november gepresenteerd worden aan het grote publiek middels een heuse releaseparty, maar vanwege de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus ging dat feest niet door. Via de Facebookpagina kan nu alsnog iedereen genieten van het nieuwste vastelaovesliedje van de broer en zus uit het Peeldorp. Met Alle Wege Same hoopt Pruuf Mar opnieuw de finale te halen van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK). De finale van het grootste carnavalsliedjesspektakel van Nederland is dit jaar in Venray en wordt georganiseerd door de enthousiaste Vorstenraod in samenwerking met alle carnavalsverenigingen. "Natuurlijk doen we ook dit jaar weer mee aan het LVK, de inschrijving gaat deze week de deur uit."

Mocht Pruuf Mar de finale halen, dan wacht dus een thuiswedstrijd met de grote finale in de gemeente Venray. De LVK-finale is op vrijdag 11 februari 2022.

Afbeelding