Afbeelding
Foto: Persfoto

Pepernotenfuif Junior Kamer succes

Venray | Junior Kamer Venray hield zaterdag de eerste Venrayse Pepernotenfuif. Tennishal Maascourt werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een pop-up indoorspeeltuin met onder meer diverse springkussens, een 'spinning wheel' en aan het sinterklaasfeest gerelateerde knutseltafels.


Het evenement, dat mede met behulp van sponsoring van PLUS Guido van Dijck werd georganiseerd, werd 's ochtend geopend door niemand minder dan Sinterklaas zelf. Kinderen kregen de gelegenheid met de goedheiligman op de foto te gaan en de rest van de dag liepen er diverse speel- en knutselpieten rond.

Ook Dizzy Dance trad op, met een dans op 'hippe' sinterklaasmuziek. Junior Kamer Venray kijkt terug op een succesvolle eerste editie en zorgde met dit evenement voor 25 gratis kaarten die bij Voedselbank Venray uitgegeven zijn, alsmede een donatie aan het Sinterklaasgilde van Venray. Door de ruime opzet en de strikte naleving van de coronamaatregelen kon dit evenement toch plaatsvinden, wat voor veel kinderen en hun ouders een welkom uitstapje was in deze tijd. Vanwege het succes zal de Junior Kamer dit evenement volgend jaar wederom organiseren.