Thrillerauteur Jack Lance.
Thrillerauteur Jack Lance. Foto: persfoto

Signeren op Black Friday

Venray | Van de uit Venray afkomstige thrillerauteur Jack Lance (pseudoniem van Ron Puyn) is een nieuwe boek verschenen: Black Friday. Het is een bundel korte verhalen die zich allemaal afspelen op de befaamde koopjesdag Black Friday. De schrijver presenteert en signeert zijn nieuwste boek op de komende Black Friday (26 november) in vijf boekhandels in de regio.


De verhalenbundel Black Friday belicht zes situaties, die in feite gaan over zes verlangens, wat leidt tot zes deals: de mooie Romy verlangt naar de liefde van een succesvolle auteur van horrorverhalen. Een huis dat van zijn eigenaar houdt weigert van hem te scheiden.

Een vrouw gaat over lijken voor de schoenen die ze wil hebben. Een wanbetaler dacht dat hij alle deurwaarders wel had meegemaakt, maar hij vergist zich. Een tandarts trekt meer dan alleen kiezen bij een patiënt waar hij iets van wil. Op Black Friday keren soms de spoken van vorige Black Fridays terug.


Knipoog

De verhalen zijn kolderiek, spannend, en soms griezelig. Horror met een vette humoristische knipoog. Dat geldt ook voor de verhalenbundel die Jack (vader van twee jonge kinderen) eerder dit jaar uitbracht: Verhaaltjes voor het Slapengaan.

In deze bundel staan zes verhalen over kinderen, ouderschap en opvoeding, niet bedoeld voor kinderen, maar wel voor vaders en moeders die niet alles even serieus nemen.

Horror met een vette humoristische knipoog


Verschillende talen

Daarnaast schrijft Jack Lance thrillers die inmiddels in dertien talen verschijnen (van Engels tot Hebreeuws, van Duits tot Chinees en van Pools tot Spaans). Eén van zijn novellen (Nachtogen) werd in Hollywood verwerkt tot een feature speelfilm (getiteld Night Eyes).

Ook andere van zijn verhalen werden verfilmd. Zijn romans, waaronder Vuurgeest en Zone, ademen de sfeer van het werk van Stephen King en Dean Koontz.


Signeren

Op Black Friday, vrijdag 26 november, presenteert en signeert Jack Lance de verhalenbundel Black Friday in vijf boekhandels, in vijf verschillende plaatsen in de regio. Iedereen is uiteraard van harte welkom (afhankelijk van mogelijke coronabeperkingen).


De schrijver is vrijdag van 15.15 tot 16.15 uur in boekhandel Bruna aan de Kerkstraat 3a in Venray. Het boek kost 17,50 euro.