Spaar voor PLUS-pakket boodschappen

Venray | De Boodschappenpakketactie is weer terug bij PLUS. Sinds zondag 14 november kunnen klanten weer sparen voor het enige echte gratis PLUS Boodschappenpakket gevuld met producten ter waarde van 50 euro.


Het pakket is goed gevuld met allerlei producten en een voucher voor gratis thuisbezorging. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten tot en met zaterdag 19 februari 2022 een gratis spaarzegel. Elke week zijn er bij PLUS speciale actie-artikelen waarbij klanten één of meer zegels extra krijgen. Klanten die digitaal via de PLUS-app sparen, krijgen vier gratis zegels cadeau. Een volle spaarkaart geeft recht op een gratis Boodschappenpakket. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 26 februari 2022 worden ingeleverd.


Lees de actievoorwaarden op PLUS.nl/boodschappenpakket. In plaats van sparen voor een boodschappenpakket voor zichzelf, kunnen klanten van PLUS Guido van Dijck er ook voor kiezen een goed doel te steunen. Door hun spaarzegels of volle spaarkaarten in te leveren in de winkel dragen ze hun steentje bij aan boodschappenpakketten voor de Voedselbank. Het totaal aantal samen gespaarde pakketten door klanten van PLUS Guido van Dijck wordt op na afloop van de actie aan De Voedselbank overhandigd.