Afbeelding
Foto: Henk Lammen
fotoalbum

‘SVOC verdiende meer’

Sport Castenray Leunen Oirlo Sport

SVOC’01 leed zondagmiddag een benauwde nederlaag tegen Leunen: 1-0. Gezien het vertoonde spel en het aantal gecreëerde kansen hadden de bezoekers uit Castenray en Oirlo misschien wel recht op meer, maar dankzij een doelpunt van Siem Vullings bleven de punten in Leunen. Dankzij de overwinning blijft Leunen tweede in de vijfde klasse D. SVOC’01 staat voorlaatste.

Voor Leunen-trainer Jeroen Denissen was het een speciale middag. Hij nam het op tegen zijn oude ploeg en de tricolores kwamen uitstekend voor de dag tegen hun oude oefenmeester. “Waarschijnlijk wilden zij meer van mij winnen dan van Leunen. SVOC’01 speelde sterk en hadden minimaal één punt verdiend.”

SVOC’01 heeft met 27 tegentreffers de meest gepasseerde verdediging van de vijfde klasse D, maar dat was volgens Denissen niet te merken. “We hebben de wedstrijd eigenlijk alleen in de eerste vijftien minuten in handen gehad. In die fase valt ook het enige doelpunt van de wedstrijd. Op dat moment was onze voorsprong zeker niet onterecht.”