fotoalbum

Nieuwe nederlaag handbalmannen

Algemeen Sport

In de eerste klasse leden de handballers van Manual opnieuw een nederlaag. In sporthal De Weert in Venray was BSAC uit Maasbree een maatje te groot: 13-21. Met nul punten uit zes duel sluit Manual de ranglijst.

De voortekenen van een eerste succesje in het lopende seizoen waren zeker wel aanwezig. De gasten uit Maasbree zijn ook geen hoogvliegers in de eerste klasse. Met slechts drie punten uit vier duels voor aanvang van de wedstrijd bivakkeerde BSAC eveneens in de onderste regionen van de ranglijst. In een nagenoeg verlaten sporthal De Weert ontspon zich een prima eerste helft voor de thuisploeg. Beide ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar en scoorden om en om hun doelpunten. Het nog steeds door blessures geplaagde Manual kon het tempo in het eerste bedrijf niet vasthouden. In de slotfase sloeg de vermoeidheid toe bij de Venrayse handballers, waarvan BSAC met enkele treffers op rij dankbaar profiteerde. Met een 8-11 achterstand bij rust, lag..