Afbeelding
Foto: Eigen foto

Jubilaris KBO Heide gehuldigd

Heide | Op vrijdag 29 oktober heeft de KBO Heide haar uitgestelde jaarvergadering 2020 gehouden.


In zijn openingswoord memoreerde de voorzitter aan de moeilijke periode door de coronapandemie en werd stilgestaan bij de overleden leden in 2020 en 2021. Door de huidige coronadruk is het moeilijk om plannen en activiteiten te maken voor het komende jaar. Het gevoerde beleid werd met applaus goedgekeurd.


Tijdens de pauze was er koffie met vlaai en kwam de heer Wijnhoven, KBO-voorzitter van de kring Venray, met een speldje van verdienste en lovende woorden voor Herman Janssen. Herman Janssen is, na zestien jaar het secretariaat te hebben verzorgd, in 2020 afgetreden, maar door corona werd het officiƫle aftreden uitgesteld. Het speldje werd door zijn echtgenote Mien opgespeld.


Herman Janssen heeft veel voor de KBO en het dorp betekend. Naast het vele secretariaatswerk was hij onder meer leider van de groenploeg en oprichter van de jeu-de-boulesvereniging en de gymclub.


Zijn echtgenote Mien ontving als dank een bos bloemen. Na dit officiƫle gedeelte konden de aanwezigen genieten van een optreden van troubadour Hans van Gorp. De ontspanningsmiddag werd afgesloten met een diner.