Evi Timmermans heeft volop vertrouwen in de toekomst.
Evi Timmermans heeft volop vertrouwen in de toekomst. Foto: Henk Lammen

Evi: ‘de kleine regeltante’

Algemeen Veulen Werk en Economie

Veulen | Opgegroeid op de grens tussen America en Veulen ligt het hart van Evi Timmermans (25) duidelijk in het Venrayse kerkdorp. In een tijd dat de evenementenbranche door de coronapandemie nagenoeg helemaal op zijn kop lag, ging ze de uitdaging aan en startte haar eigen bedrijf MetEvi.


Evi Timmermans rondde de vierjarig hbo-opleiding Leisure en Management in Breda af. Ze liep stage bij D&B event marketing in Hilversum, werkte er enige tijd en kreeg in april 2020 een vaste baan aangeboden. Corona gooide roet in het eten. De eerste lockdown was een feit. “Het contract werd ontbonden, er was geen werk en in die periode mocht er niks vanwege corona.”

Ze ging niet bij de pakken neerzitten. “Als het bij een bedrijf niet lukt, dan ga ik maar voor mezelf beginnen, doe ik het zelf wel”, was haar eerste gedachte. MetEvi project- en eventmanagement zag het levenslicht. “Ik wilde graag werken, bovendien heeft een eigen bedrijf me altijd al getriggerd. De drive was zo groot, ik liet me ook niet afschrikken. Al was h..