Fotoalbum

Zesklapper hockeysters Venray

Sport Fotoalbums Sport Venray

Venray | In de derde klasse behaalden de hockeysters van Venray een fraaie zege op Boekel. Na een 0-1 achterstand gooide de thuisploeg alle remmen los op sportpark De Wieën en behield met een 6-1 winst de punten in eigen huis.

De thuisploeg begon niet erg sterk aan het eerste kwart. De gasten uit Boekel, hoger geklasseerd op de ranglijst, profiteerden dankbaar en kwamen uit een strafcorner op een 0-1 voorsprong. Venray herstelde zich snel van die achterstand en het was Jans Manders die eveneens uit een strafcorner beide partijen op gelijke hoogte bracht: 1-1. In het tweede kwart eenzelfde wedstrijdbeeld. Boekel had aanvankelijk een optisch overwicht, het was echter de thuisploeg die genadeloos toesloeg. Met een fraaie backhand bracht Lotte Logtens Venray nog voor de pauze op een 2-1 voorsprong. Dit was tevens de ruststand.