Stan Deeks ontdoet zich op fraaie wijze van een tegenstander.
Stan Deeks ontdoet zich op fraaie wijze van een tegenstander. Foto: Henk Lammen
Fotoalbum

Venray laat zege glippen

Sport Fotoalbums Sport Venray

Venray | In de tweede klasse speelden de hockeyheren van Venray zondag met 3-3 gelijk tegen Sint-Oedenrode. Na een 1-1 ruststand leek de thuisploeg na de treffer van Guido Pop (3-2) de volle buit te pakken, maar de gasten kwamen in de slotminuut met hun derde doelpunt van de dag alsnog langszij.


Interim-coach Paul Looman liep meteen na het laatste fluitsignaal het veld op om zijn mannen te bedanken. De Venrayse hockeyers kon dan ook niets worden verweten na de domper tegen de hoger geklasseerde gasten. “We scoren gemakkelijk, maar geven ook te makkelijk doelpunten weg. Kijk de stand er maar op na. We hebben de meeste doelpunten voor, maar ook de meeste tegen. Dat is het probleem.”


Looman slaat daarmee de spijker op de kop. Ook tegen Sint-Oedenrode werd zijn stelling bewaarheid. In de beginfase zochten beide ploegen naar kansjes. Uit een strafcorner braken de gasten de score open. Een sleeppush trof door de benen van keeper Wessel Smits doel: 0-1. Venray stelde vervolgens vrij snel orde op zaken. Aanvallers Casper Looman en Se..