Merselo deelt de punten

Sint Anthonis | Merselo hield zondag aan de uitwedstrijd tegen DSV in de vierde klasse G een punt over. De wedstrijd in St. Anthonis eindigde in een 2-2 (1-2) gelijkspel.

De thuisploeg had voor aanvang van dit duel drie punten meer en dat bleef ook na deze wedstrijd zo. De gasten kwam in de dertiende minuut ongelukkig op een 1-0 achterstand, maar herpakten zich in het resterende deel van de eerste helft en gingen zelfs met een 1-2 voorsprong de rust in door doelpunten van  Daan Hendriks (strafschop) en  Tim Philipsen, die snoeihard al duikend de bal tegen de touwen kopte: 1-2  Merselo bleef na de rust in eerste instantie de wedstrijd controleren en kwam er af en toe aanvallend gevaarlijk uit. Maar na de 63ste minuut, na de rode kaart voor Daan Hendriks, kwam daar verandering in. Met tien man werden de gasten teruggedrongen, wat uiteindelijk in de tachtigste minuut leidde tot de onvermijdelijke 2-2.  Komende zondag spelen de zwart-gelen om 14.30 uur thuis tegen hekkensluiter Toxandria uit Rijkevoort, dat slechts een punt uit vijf duels bijeen wist te sprokkelen. Merselo staat, met vijf punten uit zes duels, een plek hoger op de ranglijst.

DSV-Merselo: 2-2 (1-2). Doelpunten Merselo: Daan Hendriks en Tim Philipsen.