Venray verliest bekerduel

Venray | De bekerwedstrijd tussen de eersteklassers Venray en Erp eindigde dinsdagavond op sportpark De Wieën in een 1-2 (0-2) zege voor de gasten.

Timo van de Voort scoorde in de 72ste minuut met een kopbal uit een hoekschop de  enige treffer voor de roodwitten. Na dit verlies kan Venray zijn vizier dit seizoen volledig richten op de competitie. Op 18 november om 20.15 uur speelt Venray in de eerste klasse D uit tegen Geldrop en op 21 november om 14.30 uur staat in Overloon de derby tegen SSS'18 op de rol. De wedstrijd SV Venray-De Ster werd zondag bij een 1-1 stand in de rust gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. Voor Venray scoorde Niek Versteegen. Wanneer het duel wordt uitgespeeld, was bij het ter perse gaan van deze editie nog niet bekend.