Creamarkt Brukske op 14 november

Venray | Sterk in handwerk uit Venray houdt in het wijkgebouw van Brukske in Venray op zondag 14 november vanaf 10.00 uur een grote hobbymarkt.


Sterk in handwerk staat voor een dosis creativiteit op elk knutselvlak; van het bedrukken van T-shirts tot het maken van beschermengeltjes van glaskralen en van haakwerk tot het maken van stolpen. Door op Facebook hun creativiteit te tonen, zijn Monique en Chantal van Sterk in handwerk in contact gekomen met veel mensen en hun hobby's.


Dit is ook de start geweest van hun idee om een markt te organiseren. Juist om nog meer mensen aan het knutselen te krijgen en misschien ontdekken bezoekers van de markt wel hun verborgen talenten of krijgen ze juist inspiratie voor een hobby.


Na het plaatsen van een oproep om deelname aan de hobbymarkt bleven de aanmeldingen binnenstromen. De diversiteit van de deelnemers is groot: sieraden maken, creaties van droogbloemen, haarspeldjes, houtsnijwerk, bedrukte artikelen, kaarten en macramee zijn nog maar een kleine greep. Er zijn ruim dertig creatievelingen aanwezig.


Gedurende de middag wordt er ook een tombola gehouden.