Flinke toename coronavirus

Venray | Het aantal positieve coronatests in de gemeente Venray is de afgelopen twee weken flink toegenomen. Van 13 tot en met 26 oktober testte er 285 keer iemand positief op covid-19. Ter vergelijking: in de twee weken daarvoor ging het om 103 positieve coronatests.


In de periode van 13 oktober tot en met 26 oktober is één persoon uit de gemeente Venray met covid-19 opgenomen in het ziekenhuis. In de weken daarvoor werden geen nieuwe ziekenhuisopnames uit de gemeente gemeld. Er worden vanaf 1 september geen nieuwe meldingen gemaakt door het RIVM van sterfgevallen door het coronavirus in de gemeente Venray.

In de gemeente Boxmeer heeft het coronavirus nog meer terrein gewonnen. Van 13 tot en met 26 oktober is daar 393 keer een positieve coronatest afgegeven. Ook werd in die twee weken iemand opgenomen in het ziekenhuis met covid-19 en overleed één persoon aan de gevolgen van het virus.

De gemeente Horst aan de Maas noteerde de afgelopen twee weken 325 positieve coronatests, twee ziekenhuisopnames en één inwoner overleed aan de gevolgen van het virus.