Koopzondag in Venray met thema Halloween

Venray | Halloween (31 oktober) valt dit jaar samen met koopzondag in Venray. Een goede reden voor de Venrayse centrumondernemers om extra uit te pakken. Er zullen zondagmiddag verschillende enge beesten door het centrum lopen en kinderen hebben de mogelijkheid om zich te laten schminken op het Henseniusplein.


In de Grotestraat kun je een heksenhoed van ballonnen laten maken door meneer piraat en een traktatie is er voor iedereen die zijn of haar kleurplaat komt inleveren bij de Wereldwinkel. Daarnaast loopt er een percussiegroep door het centrum met opzwepende muziek.


Bloeddorstig 

Het is de bloeddorstige underground percussiegroep Volle Petaj uit Maastricht. Zij zullen om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur steeds een telkens half uur lang het centrum op zijn grondvesten doen trillen. Zij waren drie jaar geleden ook in Venray. Terwijl de ouderen in de feesttent van het Oktoberfest op het Schouwburgplein een kijkje nemen, kunnen de kinderen zich in de straten volop vermaken.


Stalen zenuwen

Van 17.30 uur tot 20.00 uur is het nog alleen maar voor de kinderen met stalen zenuwen. Meer dan zeventig dansers en meer dan dertig professionele acteurs zullen je regelmatig laten schrikken in de straten van het centrum. 

Daarnaast zijn er acts te zien van de dansgroepen.