Overtuigende overwinning DES

Vierlingsbeek | Het Vierlingsbeekse DES won zondag in de eerste klasse de strijd om plek drie op de ranglijst overtuigend met 18-11 van Korloo.

De thuisploeg kende een vliegende start, speelde een ijzersterke eerste helft (ruststand 8-1), maar zag de gasten uit Loosbreek in het tweede deel beter in hun spel komen. Korloo kwam terug tot 12-8, maar DES zag in het vervolg van het duel door zelf regelmatig te scoren de zege nooit in gevaar komen. Beide ploegen scoorden in de tweede helft tien keer. Door deze zege blijft DES meedoen om de ereplaatsen in de eerste klasse.

DES speelt zondag in Schijndel om 11.15 uur tegen KVS’17.

DES-Korloo 18-11 (8-1). Doelpunten DES: Milou van den Boogaard (5), Maud van Rhee (4), Merel Klaassen (2), Janneke Koenen (2), Babs van Daal (2), Marly Jilesen (2) en Eline van Treek.