Afbeelding
Foto: eigen foto

Top Beveiliging Open in de steigers

Venray | Tennisclub Venray maakt zich op voor het eerste open toernooi sinds de zomer van 2019. Vanwege de coronapandemie kon de Uitmarkt Open twee zomers op rij geen doorgang vinden en ook het nieuwe herfsttoernooi van november vorig jaar werd geschrapt. Voor dit toernooi werd afgelopen zomer in de vorm van Top Beveiliging uit Mill een sponsor gevonden.


Van 13 tot en met 21 november staat de eerste editie van de Top Beveiliging Open op het programma. Bernard Tiggeloven van de toernooicommissie kijkt reikhalzend uit naar de start van het evenement. "We zijn superblij dat we eindelijk weer een open toernooi kunnen organiseren. Met de toernooicommissie zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Het toernooi richt zich op het dubbelspel en er kan gespeeld worden in de categorieën 2 tot en met 8."

Marco Henriks is mede-eigenaar van Top Beveiliging en geen onbekende in het Venrayse. Ondanks dat het bedrijf in Mill gevestigd is voelt het sponsoren van een toernooi bij een Venrayse vereniging als een logische stap. “We hebben veel klanten in Venray en we associëren ons graag met sport. De komende drie jaar zijn we met veel plezier sponsor en naamgever van dit toernooi.”

Deelname aan het Top Beveiliging Open is mogelijk voor leden van alle verenigingen. Op zaterdag 20 november staat er een feestavond op het programma. De finales worden gespeeld op zondag 21 november op de banen van TCV. Inschrijven kan via toernooi.nl.