Afbeelding
Foto: Persfoto

Blues en rock in Witte Hoeve

Blues en rock in Witte Hoeve

Venray | Het muziekfestival Hoeve Blues vindt plaats op zaterdag 30 oktober. De zaal in De Witte Hoeve aan de Gasstraat 5 in Venray gaat hiervoor open om 19.30 uur. Het muziekfestijn start vervolgens om 19.45 uur.


De Southern Blues-Rock Band is een van de drie optredende formaties. Eentje met regionale roots. De band bestaat uit Ley van den Beuken (leadgitaar en vocals), Gerard Bastiaans (basgitaar), Marijn Vermeer (drums en vocals) en Johan Philipsen (leadzang en rythmgitaar). De muzikanten zijn gedreven vertolkers van blues- bluesrockmuziek, waarbij improvisatie en muzikale vrijheid hoog in het vaandel staan. Deze eigenschappen leidden vaak tot zeer verrassende uitvoeringen van traditionals. De band zich meten met de top in de NL-blueswereld. De andere optredende bands zijn Hillbilly Hayride en de Belgian Quo Band. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via telefoon of WhatsApp: 0620950636.

Voor toegang is een QR-code of een coronatest nodig. Verder zijn er geen beperkingen meer. Kijk voor meer informatie op de website van de Witte Hoeve. Tickets aan de kassa kosten euro 15 euro per persoon.  Het  festival eindigt uiterlijk om 00.00 uur, omdat de horeca  op dat tijdstip moet sluiten. QR-code coronacheck of een geldige coronatest is nodig voor toegang.

Foto: De Southern Blues-Rock Band.