Wisselend succes MHCV

Venray | De hockeysters van MHCV kwamen afgelopen week twee keer in actie. De bekerwedstrijd van vrijdagavond tegen Horst werd met 3-2 gewonnen en zondagmiddag kwam MHCV in de derde klasse niet verder dan 3-3 op bezoek bij Sjinborn in Valkenburg.

Dankzij het bekersucces begon MHCV vol goede moed aan het duel in Valkenburg. In het eerste kwart kwamen de bezoekers uit Venray op voorsprong via een doelpunt van Joni van Alst. Sjinborn had al snel een antwoord en kwam op gelijke hoogte. De thuisploeg kwam voor rust zelfs op 2-1. Na rust kwam MHCV terug tot 2-2 via opnieuw Joni van Alst. Diezelfde Van Alst schoot MHCV daarna zelfs op voorsprong: 2-3. Sjinborn kwam echter nog tot 3-3 en MHCV moest genoegen nemen met een gelijkspel.

Zondag is MHCV vrij. Op 31 oktober komt de ploeg weer in actie tegen koploper Liberty.

Sjinborn-MHCV 3-3 (2-1). Doelpunten MHCV: Joni van Alst (3).